Laatste kans:

Nazomer

deals


Vrijstaande overkapping

Geef je leven de ruimte.

3 productlijnen voor

Vrijstaande overkappingen

Droom jij van extra leefruimte? Het hele jaar buiten genieten of juist meer ruimte binnen creëren? Met een Verasol vrijstaande overkapping realiseer je die droom. Dankzij ons ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren vind je altijd iets dat bij jou of jouw woning past. Dat wordt genieten! Ontdek onze producten hieronder

Wat is een vrijstaande overkapping?

Dit type terrasoverkapping is een overkapping zonder muurbevestiging. Het wordt ookwel een losstaande overkapping genoemd. Een losstaande overkapping is perfect om achter in de tuin te plaatsen. Zo geniet je ook in je eigen tuin, maximaal van het buitenleven. Deze terrasoverkapping bestaat vaak uit dakconstructie met minimaal vier staanders en een achterwand. Maak je terras compleet met voor- en zijwanden, voor meer beschutting.

Voordelen aluminium

  • Sterk en licht materiaal
  • Duurzaam & lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Recyclebaar / Milieuvriendelijk

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Een vrijstaande overkapping kopen? Bekijk de mogelijkheden!

Wat is een vrijstaande overkapping?

Een vrijstaande overkapping of terrasoverkapping is een overkapping zonder muurbevestiging. Dit maakt een losstaande overkapping perfect om achter in de tuin te plaatsen. Zo geniet je ook in je eigen tuin maximaal van het buitenleven. Een vrijstaande terrasoverkapping bestaat uit dakconstructie met minimaal vier staanders. Met zijwanden zorg je voor meer beschutting. 

Wat zijn de voordelen van een vrijstaande overkapping?

Met een losstaande overkapping kun je alle kanten op. Het is namelijk niet nodig om de overkapping aan een huis of schuur te bevestigen! Met een vrijstaande overkapping heb je een fijne plek om heerlijk te genieten van het buitenleven. Daarnaast creëer je meer leefruimte om te borrelen of dineren met familie. 

Met een vrijstaande terrasoverkapping geniet je het hele jaar door van je tuin. Je creëert een beschut terras in je tuin waar je heerlijk zit met vrienden of familie. Op de extra zonnige dagen kun je bovendien lekker buiten zitten in de schaduw.  

De mogelijkheden van een vrijstaande overkapping

Ben je op zoek naar een vrijstaande overkapping? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Dankzij ons ruime aanbod met oneindige keuzemogelijkheden is er altijd een losstaande overkapping die past bij jouw situatie. Verasol overkappingen worden standaard geleverd als stevige aluminium constructie. Aluminium is een onderhoudsvriendelijk materiaal. Een Verasol overkapping voldoet zelfs aan de meest hoge eisen!

Door te kiezen voor een glazen dak op jouw vrijstaande aluminium overkapping behoud je de natuurlijke lichtinval in je tuin. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een dak van polycarbonaat platen.

Een dichte vrijstaande overkapping

Twijfel je over een dichte vrijstaande overkapping? Met Verasol glazen schuifwanden tover je de overkapping in een handomdraai om naar een dichte vrijstaande tuinkamer. Dat kan ook onder een bestaande overkapping, dus je kunt er altijd nog over nadenken! Naast schuifwanden is je terrasoverkapping uit te breiden met diverse opties als led-verlichting en zonwering. Zo is je overkapping altijd op maat gemaakt.

Een vrijstaande overkapping bij jou in de buurt

Droom jij van een vrijstaande terrasoverkapping? Dan ben je bij één van de Verasol winkels aan het juiste adres. Kom langs in een van onze winkels! Wij leveren een breed assortiment veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers. In de winkel zal je ook de kozijnen, deuren en glazen schuifwanden zien. Let op: het aanbod kan per winkel verschillend zijn.