Profiteer van
2022 prijzen


Overkapping aan huis

Geef je leven de ruimte.

3 productlijnen voor een overkapping aan huis

Droom jij van extra leefruimte? Het hele jaar buiten genieten of juist meer ruimte binnen creëren? Met een Verasol overkapping aan huis realiseer je die droom. Dankzij ons ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren vind je altijd iets dat bij jou of jouw woning past. Dat wordt genieten! Ontdek hieronder de drie productlijnen. 

Wat is een overkapping aan huis?

Dit type terrasoverkapping of overkapping is een aluminium dakconstructie bestaande uit een dak met staanders. Optioneel zijn voor- en zijwanden die zorgen voor meer beschutting onder je overkapping. Zo zit je droog en uit de wind en geniet je langer van je tuin. Bovendien creëer je extra leefruimte. 

Een terrasoverkapping in je tuin biedt een fijne plek om je even terug te trekken en te genieten van het buitenleven. Ook is het een ideale plek om samen met vrienden en familie te genieten van een borrel of barbecue. Dankzij ons ruime aanbod met oneindige keuzemogelijkheden is er altijd een overkapping die past bij jouw situatie. 

Voordelen aluminium

  • Sterk en licht materiaal
  • Duurzaam & lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Recyclebaar / Milieuvriendelijk

#HappyMetVerasol

Ben jij er nog niet helemaal uit hoe je de extra leefruimte van een veranda zou willen inzetten bij jou thuis? Scroll eens door de prachtige beelden van onze klanten die jou voorgingen en ontdek de vele mogelijkheden van de Verasol veranda's.

Heb jij een Verasol product en wil je ook graag anderen inspireren voor extra leefruimte? Ontdek hoe jouw mooie foto's ook onderdeel kunnen worden van ons inspiratieplatform! 

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Download ons inspiratiemagazine

Boordevol ideeën en handige informatie voor een veranda of tuinkamer. Vraag het gratis aan.

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Een overkapping aan huis? Bekijk de mogelijkheden!

Wat is een overkapping aan huis?

Een overkapping of terrasoverkapping aan huis is een constructie bestaande uit een dakconstructie met staanders. Optioneel zijn zijwanden die zorgen voor meer beschutting onder je overkapping. Zo zit je droog en uit de wind en geniet je langer van je tuin. Bovendien creëer je door een terrasoverkapping aan huis laten plaatsen extra leefruimte. 

Een overkapping in je tuin biedt een fijne plek om je even terug te trekken en te genieten van het buitenleven. Ook is het een ideale plek om samen met vrienden en familie te genieten van een borrel of barbecue. Dankzij ons ruime aanbod met oneindige keuzemogelijkheden is er altijd een overkapping die past bij jouw situatie.  

Wat zijn de voordelen van een overkapping aan huis?

Met een terrasoverkapping aan huis geniet je het hele jaar door van je tuin. Je creëert een beschut terras in je tuin waar je heerlijk zit met vrienden of familie. Op de extra zonnige dagen zit je onder terrasoverkapping aan huis lekker in de schaduw. 

De mogelijkheden van een overkapping aan huis

Ben je op zoek naar een overkapping aan huis? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Kies je voor een houten overkapping of ga je juist voor onderhoudsvrij aluminium met glasdak. Verasol overkappingen aan huis bestaan altijd uit een stevige aluminium constructie. Aluminium is een duurzaam materiaal en daardoor onderhoudsvriendelijk. Door te kiezen voor een glazen dak op jouw overkapping behoud je de natuurlijke lichtinval in je tuin. 

Een dichte overkapping aan huis

Ga je liever voor een dichte overkapping aan huis? Dat kan ook! Met onze glazen schuifwanden tover je jouw overkapping om tot een dichte tuinkamer. Twijfel je nog? Je kunt een overkapping ook altijd op een later moment uitbreiden met glazen schuifwanden. Naast schuifwanden is je terrasoverkapping uit te breiden met diverse opties als led-verlichting en zonwering

Een overkapping winkel bij jou in de buurt

Droom jij van een huis met terrasoverkapping? Dan ben je bij één van de Verasol winkels aan het juiste adres. Kom langs in een van onze winkels! Wij leveren een breed assortiment veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers. In de winkel zal je ook de kozijnen, deuren, glazen schuifwanden en kozijnen zien. Let op: het aanbod kan per winkel verschillend zijn.