• Altijd op maat gemaakt

  • Kwaliteit tot in ieder detail

  • Bereikbaar voor iedereen

  • Altijd een showroom in de buurt

Tuinkamers

 

Geniet het hele jaar door van jouw Verasol tuinkamer. Je bent beschermd tegen de weersinvloeden. Hierdoor kan je optimaal profiteren van jouw tuin in elk seizoen. Verasol biedt verschillende oplossingen om op elk gewenst moment van jouw tuinkamer gebruik te maken.

 

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een combinatie van een veranda en perfect sluitende kozijnen of glasschuifwanden. Een aluminium tuinkamer kenmerkt zich door de stevige en onderhoudsarme constructie. De glasschuifwanden geven je een vrij uitzicht over jouw tuin. De glasschuifwand is vervaardigd uit hoogwaardig veiligheidsglas. Zowel de veranda inclusief de perfect sluitende aluminium kozijnen of de glasschuifwanden gemaakt van veiligheidsglas worden standaard op uw gewenste maat gemaakt.

 

Bouw jouw veranda om naar een tuinkamer

Jouw mogelijkheden in een stappenplan:

  1. Je beschikt over een Verasol veranda;
  2. Je maakt een keuze tussen aluminium kozijnen of glasschuifwanden;
  3. De vaklieden van uw gekozen Verasol® Inspiration Point komen de gehele tuinkamer bij jou thuis inmeten;
  4. Het uitbreidingspakket wordt op de juiste maat en in de juiste kleur bij je geleverd en geïnstalleerd;
  5. Je kunt nu nog langer genieten van het buitenleven met jouw nieuwe Verasol tuinkamer!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij jou thuis? Of wil je weten op welke manier je de veranda het beste kunt uitbreiden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of kom langs bij een van de Verasol Inspiratiepunten.

 

 

Een showroom bij jou in de buurt

Wil je onze tuinkamer in het echt zien en beleven? Dan ben je bij één van de Verasol Inspiratiepunten aan het juiste adres. Kom langs in een van onze showrooms! Daar vindt je een breed assortiment veranda’s met aluminium kozijnen en glazen schuifwanden. Bezoek de showroom finder op onze website voor een Verasol® Inspiration Point bij jou in de buurt.

 

Kom je er niet uit? Bekijk onze handige Veranda Keuzewijzer!

 

Let op: een tuinkamer is geen volledig geïsoleerde serre. Dit product leent zich perfect om al vroeg in het seizoen van jouw tuin te genieten. Een permanente doorbraak van jouw huis naar de tuinkamer raden wij af. Vraag een adviseur naar de exacte details voor jouw project.


Ook uw thuis verdient een echte Verasol

Met de luxe en kwalitatieve veranda’s en tuinkamers van Verasol geniet u elk seizoen van het buitenleven. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte op maat aan.