Met sfeerverlichting maak je jouw overkapping compleet

12 november 2021 - Inspiratie

Wanneer we naar buiten kijken, zien we plassen water en bergen bladeren in roodtinten. Het najaar is begonnen. En dat betekent dat het niet alleen eerder donker is buiten, maar ook dat de gezelligste dagen van het jaar er weer aankomen. Die breng je natuurlijk het liefst door onder jouw overkapping. En met de juiste sfeerverlichting maak je deze overkapping net dat beetje gezelliger. Geniet op ieder moment van de dag en iedere dag van het jaar van die extra leefruimte. Wij vertellen je over de mogelijkheden! 

Sfeervolle LED verlichting onder jouw overkapping

Ben je op zoek naar een bron van warm licht voor die gezellige sfeer? Dan zit je met onze Verasol LED inbouwspots helemaal goed. Deze LED lampen zijn dimbaar waardoor de je hoeveelheid licht onder jouw overkapping zelf in de hand hebt. Daarnaast zijn de spotjes ook nog eens ontzettend energiezuinig. Aan- en uitzetten doe je eenvoudig met de bijgeleverde afstandsbediening. Gemak dient de mens!

Hoeveel LED spotjes heb je nodig voor een overkapping? 

Dat is volledig afhankelijk van jouw wensen. Over het algemeen zijn twee tot drie LED spotjes per ligger voldoende voor een sfeervol resultaat. Wil je een boek kunnen lezen onder jouw overkapping? Dan is het verstandig om meer spotjes per ligger toe te laten voegen óf te kiezen voor een losse leeslamp.

Je kunt bij Verasol terecht voor LED verlichting in sets van zes of negen stuks wanneer je kiest voor warm licht. Afhankelijk van de grootte van jouw veranda kun je de verschillende sets ook met elkaar combineren. 

Sfeerverlichting in én rondom de overkapping

Maak jouw veranda compleet door meerdere punten van verlichting te plaatsen. Denk aan een stijlvolle vloerlamp of een mooi lichtsnoer met lampionnen. En tijdens de feestdagen mag een kerstboom met sfeervolle verlichting natuurlijk ook niet ontbreken onder jouw overkapping. Daar kun je - volgens ons - niet vroeg genoeg mee beginnen. Integreer daarnaast de verlichting van jouw overkapping in het lichtplan van je tuin voor een prachtig geheel. 

Advies of inspiratie nodig? 

Wil jij dat wij ons licht schijnen op jouw specifieke situatie? Kom dan langs in één van onze winkels. Onze adviseurs staan voor je klaar met een advies op maat. 

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak in een winkel.