Veranda keuzehulp

6 april 2021 - Tips , Doe het zelf

Hulp nodig bij het uitzoeken van jouw overkapping?

Staat een veranda ook al jaren bovenaan jouw wensenlijstje? Dan is dit hét moment om de stap te wagen. Zo geniet je namelijk dit voorjaar nog van alles wat een veranda te bieden heeft. Weet je niet waar je moet beginnen bij het uitzoeken van jouw veranda? Geen probleem! Wij helpen je hier graag bij. Met onderstaande keuzewijzer ontdek je eenvoudig welke overkapping het best past bij jou en jouw unieke situatie. En mocht je er nou niet uitkomen? Dan staan onze ervaren adviseurs voor je klaar in één van onze winkels!

Beschutting tegen weer & wind

Het liefst geniet je het hele jaar door van het buitenleven. Maar helaas, Piet Paulusma voorspelt vaker regen en wind, dan zon en droogte. Om jouw overkapping weerbestendig te maken breid je deze uit met glazen schuifwanden of aluminium voor- en zijwanden. Zo maakt regen, wind én sneeuw geen schijn van kans! Ook op de koude dagen aangenaam vertoeven in jouw tuinkamer? Dan raden wij heaters aan. Deze zijn te plaatsen onder iedere overkapping en zorgen voor een heerlijk, aangename temperatuur.

Wij adviseren:

Meer schaduw op je terras

Na een lange winter, zijn die eerste zonnestralen meer dan welkom. Toch is een beetje schaduw nooit weg, zeker wanneer de dagen écht warm worden. Combineer daarom jouw overkapping met een van onze zonweringssystemen. Deze kunnen zowel onder als boven op het dak worden gemonteerd, waarbij bovendakzonwering niet alleen de zon maar ook een groot deel van de warmte tegenhoudt.

Wij adviseren:

Meer privacy in je tuin

Hebben jouw buren vrij zicht op jouw terras? Die kans is groot wanneer je in een stad woont. Wanneer je behoefte hebt aan wat meer privacy, en minder nieuwsgierige blikken, maak je jouw veranda af met screens. Deze worden in de voor- en zijwanden van jouw veranda gemonteerd, waardoor jij je heerlijk kunt afzonderen. Bijkomend voordeel? Screens houden ook de ergste warmte tegen bij laagstaande zon!

Wij adviseren:

Onbelemmerd uitzicht

Wil jij beschut genieten van het prachtige uitzicht op jouw tuin? Bij al onze overkappingen is een brede overspanning mogelijk op slechts twee staanders. Dit zorgt voor een onbelemmerd brede doorkijk naar de achtertuin. Je kunt jouw overkapping afsluiten met kristalheldere glazen schuifwanden. Zo kun je zelfs wanneer de overkapping dicht is, genieten van al het moois in jouw tuin.

Wij adviseren:

Dag én nacht plezier

Een lange avond met goed gezelschap kan heerlijk zijn. Natuurlijk is het belangrijk dat je elkaar in de ogen kan blijven aankijken. Daarom is het belangrijk dat jouw overkapping goed verlicht wordt! Combineer jouw overkapping met een set LED-spots om zo nog langer te kunnen genieten van je nieuwe plekje. Als je meer iemand bent die languit naar de sterren wil kijken, onze overkappingen zijn ook beschikbaar met een glasdak. 

Wij adviseren:
  • LED-verlichting
  • Heaters (als het wat frisser wordt)
  • Glasdak (om naar de sterren te kijken)
     

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak in een winkel.