Jouw camper of caravan thuis stallen? Plaats een aluminium carport! 

9 juni 2022 - Tips

Zeg, vakantieganger! Heb jij ook zo’n moeite om een stalling te vinden voor jouw camper, caravan of vouwwagen? Geen zorgen. Wij hebben de oplossing. Met een aluminium carport stal jij jouw huisje op wielen gewoon thuis. Je hebt ‘m dan altijd in de buurt. Handig, veilig én het geeft een luxe uitstraling aan je woning. We vertellen je er alles over. 

De voordelen van een aluminium carport 
Met een carport bescherm je jouw voertuigen - van auto tot caravan of camper - tegen neerslag, vallende bladeren, vogelpoep en schadelijk zonlicht. Daarnaast hoef je nooit meer door de stromende regen naar de voordeur te rennen. Doordat onze aluminium carports gemaakt zijn van duurzame en stevige materialen heb je er ook nog eens nauwelijks omkijken naar. Wat een oplossing! 

De juiste carport kiezen
Bij Verasol kun jij terecht voor carports in allerlei soorten en maten. Welke variant het beste bij jou past, is afhankelijk van jouw unieke situatie. Houd voor de aanschaf van een carport rekening met de volgende zaken: 

  • De afmetingen. Zorg ervoor dat de carport hoog genoeg is voor dat wat je eronder wilt stallen. 
  • Het dak. Je kunt kiezen uit drie soorten; een zadeldak, een vlak dak of een gebogen dakconstructie. 
  • De kleur. Door te kiezen tussen wit-structuurlak of antraciet-structuurlak creëer je de perfecte match tussen woning en carport. 
  • De montage. Ga zelf aan de slag of laat de montage over aan onze experts. 

Nooit meer de sleutel naast het slot steken? En je op ieder moment van de dag (en nacht) veilig voelen? Breid jouw carport dan uit met LED-verlichting

Meer mogelijkheden? Ga voor een Greenline!

De Verasol Greenline is één van de drie productlijnen van Verasol. Dit model onderscheidt zich door zijn betaalbare prijs, zonder dat er wordt ingeleverd op kwaliteit. 

Heb je behoefte aan meer keuzemogelijkheden? Kies dan voor een Greenline overkapping als carport. Dit model onderscheidt zich door de betaalbare prijs, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. De Greenline is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: twee kleuren, drie gootsierlijsten, vijf daksoorten (denk aan polycarbonaat en glas)  en diverse standaardmaten. Stel ‘m volledig naar wens samen, voor een product dat perfect bij jouw woning past. 

Een advies op maat?

Kom dan langs in één van onze winkels. Hier kun je al onze producten in het echt bekijken, terwijl je geniet van een lekkere kop koffie. Onze adviseurs staan er voor je klaar met een advies op maat. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tot snel! 

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Download ons inspiratiemagazine

Boordevol ideeën en handige informatie voor een veranda of tuinkamer. Vraag het gratis aan.