• Altijd op maat gemaakt

  • Kwaliteit tot in ieder detail

  • Levering vanaf 3 weken

  • Altijd een showroom in de buurt

Hulp nodig bij het uitzoeken van jouw overkapping?

Staat een veranda ook al jaren bovenaan jouw wensenlijstje? Dan is dit hét moment om de stap te wagen. Zo geniet je namelijk deze zomer nog van alles wat een veranda te bieden heeft. Weet je niet waar je moet beginnen bij het uitzoeken van jouw veranda? Geen probleem! Wij helpen je hier graag bij. Met onderstaande keuzewijzer ontdek je eenvoudig welke overkapping het best past bij jou en jouw unieke situatie. En mocht je er nou niet uitkomen? Dan staan onze ervaren adviseurs voor je klaar in één van onze winkels!.

 

Beschut tegen weer & wind  | Meer schaduw | Meer privacy | Onbelemerd uitzicht |  Genieten van de avonden

 

Beschutting tegen weer & wind

Het liefst geniet je het hele jaar door van het buitenleven. Maar helaas, Piet Paulusma voorspelt vaker regen en wind, dan zon en droogte. Om jouw overkapping weerbestendig te maken breid je deze uit met glazen schuifwanden of aluminium voor- en zijwanden. Zo maakt regen, wind én sneeuw geen schijn van kans! Ook op de koude dagen aangenaam vertoeven in jouw tuinkamer? Dan raden wij heaters aan. Deze zijn te plaatsen onder iedere overkapping en zorgen voor een heerlijk, aangename temperatuur.


Wij adviseren:

 Glazen schuifwanden

 Heaters

Meer schaduw op je terras

Na een lange winter, zijn die eerste zonnestralen meer dan welkom. Toch is een beetje schaduw nooit weg, zeker wanneer de dagen écht warm worden. Combineer daarom jouw overkapping met een van onze zonweringssystemen. Deze kunnen zowel onder als boven op het dak worden gemonteerd, waarbij bovendakzonwering niet alleen de zon maar ook een groot deel van de warmte tegenhoudt.


Wij adviseren:

Bovendakzonwering

 Onderdakzonwering

Zonnedoeken

Meer privacy in je tuin

Hebben jouw buren vrij zicht op jouw terras? Die kans is groot wanneer je in een stad woont. Wanneer je behoefte hebt aan wat meer privacy, en minder nieuwsgierige blikken, maak je jouw veranda af met screens. Deze worden in de voor- en zijwanden van jouw veranda gemonteerd, waardoor jij je heerlijk kunt afzonderen. Bijkomend voordeel? Screens houden ook de ergste warmte tegen bij laagstaande zon!


Wij adviseren:

 Overkapping

 Screens

 

Onbelemmerd uitzicht

Wil jij beschut genieten van het prachtige uitzicht op jouw tuin? Bij al onze overkappingen is een brede overspanning mogelijk op slechts twee staanders. Dit zorgt voor een onbelemmerd brede doorkijk naar de achtertuin. Je kunt jouw overkapping afsluiten met kristalheldere glazen schuifwanden. Zo kun je zelfs wanneer de overkapping dicht is, genieten van al het moois in jouw tuin.


Wij adviseren:

 Overkapping met grote overspanning

 Glazen schuifwanden

 

Dag én nacht plezier

Een lange avond met goed gezelschap kan heerlijk zijn. Natuurlijk is het belangrijk dat je elkaar in de ogen kan blijven aankijken. Daarom is het belangrijk dat jouw overkapping goed verlicht wordt! Combineer jouw overkapping met een set LED-spots om zo nog langer te kunnen genieten van je nieuwe plekje. Als je meer iemand bent die languit naar de sterren wil kijken, onze overkappingen zijn ook beschikbaar met een glasdak. 


Wij adviseren:

 LED-verlichting

 Heaters (als het wat frisser wordt)

 Glasdak (om naar de sterren te kijken)

Showroom vinden > Offerte Aanvragen >

Terug naar overzicht

Ook jouw thuis verdient een echte Verasol

Met de luxe en kwalitatieve veranda’s en tuinkamers van Verasol geniet je elk seizoen van het buitenleven. Vraag hieronder jouw vrijblijvende offerte op maat aan.