• Altijd op maat gemaakt

  • Kwaliteit tot in ieder detail

  • Bereikbaar voor iedereen

  • Altijd een showroom in de buurt

Vacature: Medewerker Customer Care

VERASOL | WACHTENDONK

Ben jij een enthousiast persoon die met succes, leads en klanten telefonisch en digitaal kan helpen met hun vragen en wensen? En wil je werken in een zeer fijne werkomgeving in een organisatie die ieder jaar enorm groeit? Dan ben je geknipt voor de vacature van Customer Care medewerker bij Verasol®. Lees snel verder.

 

Verasol is bijna 20 jaar het beste merk voor aluminium veranda’s en tuinkamers. Door middel van een uitgebreid netwerk van Verasol® Inspiration Points levert Verasol® haar producten in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Polen. Sinds de oprichting is Verasol® enorm sterk gegroeid; welke de komende jaren naar verwachting onverminderd zal voortzetten. Dit verzekert je van een dynamische werkomgeving bij een financieel gezonde onderneming.

 

Verasol bereidt zich strategisch voor op een digitale toekomst! Het sterk uitbouwen van de marketing en omnichannelstrategie vanuit een digitaal uitgangspunt is hier een belangrijk onderdeel. Verasol denkt met de klant mee, van de allereerste schets tot het definitieve ontwerp en de plaatsing van een veranda of tuinkamer. En wil graag 100% tevreden klanten.

 

Voor deze functie werk je vanuit het hoofdkantoor van Verasol in Wachtendonk op de nieuwe afdeling van CustomerCare. 

 

Functie-informatie

Potentiële klanten die interesse hebben in het Verasol® product telefonisch/digitaal benaderen om hun wensen duidelijk te krijgen, en een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Onderdeel van deze functie is tevens het maken van offertes op maat.

Wij zijn op zoek naar een fulltime collega, 40 uur, die wisselende werktijden heeft van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 20:00 uur.

 

Beschik jij over de volgende eigenschappen:

- Uitstekende communicatievaardigheden

- Nederlands + vloeiend Duitssprekende medewerker

- Affiniteit met Social media

- Affiniteit met Techniek

 

Interesse?

Neem dan contact op met:
jobs@verasol.nl

 

Ook uw thuis verdient een echte Verasol

Met de luxe en kwalitatieve veranda’s en tuinkamers van Verasol geniet u elk seizoen van het buitenleven. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte op maat aan.