• Inclusief sterkte berekening

 • Montage door geselecteerde vaklieden

 • Made in Germany

 • Inspirerende showroom in de buurt

Vacature: Content Marketeer

Ben jij een specialist op het gebied van Content Marketing en wil je werken in een fijne start-up omgeving in een gevestigde organisatie, waar je kunt bouwen en veel impact hebt? Dan ben je geknipt voor de vacature van Content Marketeer bij Verasol. Lees snel verder.

 

Over Verasol
Verasol is bijna 20 jaar het beste merk voor Aluminium Veranda’s en Tuinkamers. Door middel van een uitgebreid netwerk van Verasol Inspiration Points levert Verasol haar producten in Nederland en Duitsland. Sinds de oprichting is Verasol enorm sterk gegroeid; welke de komende jaren naar verwachting onverminderd zal voortzetten. Dit verzekert je van een dynamische werkomgeving bij een financieel gezonde onderneming.

 

Verasol bereid zich strategisch voor op een digitale toekomst! Het sterk uitbouwen van de marketing en omni-channel strategie, vanuit een digitaal uitgangspunt, is een belangrijk onderdeel. Om die reden is de positie voor een gedreven Content Marketeer beschikbaar gekomen.

 

Functie informatie
Met teksten, beelden en video weet jij als geen ander de interesse van de klant op te wekken en hem of haar te verleiden voor de producten en diensten van Verasol. Om dit te kunnen doen, breng je per stap de informatiebehoefte van de customer journey in kaart en je zorgt voor de creatie en promotie van passende content. Je begrijpt en kent dus de taal en beeldtaal, beheerst de inzet van online media kanalen en je bent in staat om de resultaten te analyseren en hierop bij te sturen. Om zoveel mogelijk bereik, views, likes, shares, comments, clicks etc. te genereren. Dit doe je niet alleen voor Nederland, maar ook voor Duitsland. Een afwisselende en verantwoordelijke functie, waarbij jij van A tot Z op basis van de marketing en omni-channel strategie de inzet en het succes van Content Marketing voor Verasol bepaald.

 

In deze rol ben je ook actief in het meedenken en optimaliseren van het totale digitale platform, om jouw campagnes zo effectief mogelijk uit te voeren. En je neemt de aanpak en uitvoering voor je rekening van de niet commerciële campagnes, voor bijvoorbeeld de afdeling HR. Je bent dus dienstverlenend aan de gehele organisatie.

  

Voor deze functie werk je vanuit het Microlab pand in Eindhoven. Een zeer inspirerende omgeving met een start-up sfeer. Microlab is gevestigd op Strijp-S, het creatief en cultureel hart van Eindhoven.

 

Verantwoordelijkheden

 1. Doorvertalen van marketing en sales doelstellingen naar succesvolle Content Marketing campagnes
 2. Aansturen en analyseren van de Content Marketing kanalen
 3. Optimaliseren van de Content Marketing kanalen en het digitale platform

Plaats in de organisatie
Je werkt in het nieuwe Digitale/Omni-channel team van Verasol en rapporteert aan de Head Of Digital. Als directe collega werk je nauw samen met o.a. de Performance Marketeer. Het team is verantwoordelijk voor de omni-channel strategie en uitvoering voor alle marktgebieden en werkt nauw samen met de afdelingen brand, marketing, sales, en product management.

 

Jouw profiel
We zijn op zoek naar een Content Marketeer die van aanpakken houdt en toe is aan een nieuwe uitdaging in een organisatie met veel perspectief. Je bent onderdeel van het nieuw op te zetten Digitale Team en herkent jezelf in de volgende profiel eigenschappen:

 • - HBO of WO werk- en denkniveau;
 • - minimaal 3 jaar relevante ervaring met Content Marketing;
 • - je beheerst de Nederlandse taal prima (Duits is een pré);
 • - je hebt een goed inlevingsvermogen en kunt dit omzetten naar creatieve concepten;
 • - je bent gewend om gestructureerd content plannen uit te voeren en indien nodig neem je tekstproducties voor je rekening;
 • - met veel passie wil je een bijdrage leveren aan de groei van de business;
 • - je toont initiatief, bent communicatief vaardig en ondernemend.

Wat bieden wij
Passie zit in alle Verasol medewerkers: van het servicekantoor tot de winkels. En iedere dag willen we het leven van onze klanten beter maken. Naast een uitdagende functie en een inspirerende werkomgeving, bieden we je:

 • - marktconforme arbeidsvoorwaarden;
 • - veel vrijheid om zelf invulling te geven aan je werk;
 • - veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om door te groeien;
 • - een start-up omgeving binnen een snel groeiend en financieel gezonde organisatie;
 • - een jong bedrijf met een informele sfeer en met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. 

Contact
Heb je zin om mee te bouwen en herken je jezelf in dit profiel? Mail dan je motivatie en CV aan jobs@verasol.nl

 

Ook uw thuis verdient een echte Verasol®

Met de luxe en kwalitatieve veranda’s en tuinkamers van Verasol® geniet u elk seizoen van het buitenleven. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte op maat aan.

pix