• Altijd op maat gemaakt

  • Kwaliteit tot in ieder detail

  • Levering vanaf 3 weken

  • Altijd een showroom in de buurt

  • VT wonen houten Header-1

Verasol bij VTwonen Houten | Seizoen 11 

Sfeerimpressies | Profiline veranda | Productspecificaties 

 

In aflevering 3 van het 11e seizoen van ‘vtwonen Weer verliefd op je huis’ gaat styliste Fietje Bruijn aan de slag voor Joey (30) en Miranda (29). Samen met hun pasgeboren zoon (Milan) wonen zij sinds 2,5 jaar in een eengezinswoning in Houten. Met een grote verbouwing hebben Joey en Miranda van hun huis een gezellig thuis proberen te maken. Helaas zijn ze nog niet helemaal tevreden en hebben zij de hulp van vtwonen ingeschakeld.  

 

De grootste uitdaging waar styliste Fietje Bruijn mee te maken krijgt, is om meer sfeer in huis te brengen. De kamer heeft weinig daglicht en dit in combinatie met grijze kleuren maakt de woonruimte snel saai en grauw. Daarnaast hebben Joey en Miranda twee compleet andere smaken. Miranda houdt van zachte kleuren. Joey houdt van een boerderijstijl, die hij typeert als robuust, donker, eenvoudig en stoer.  

 

Om meer licht in huis te krijgen heeft Fietje gekozen voor een veranda aan huis. In haar zoektocht naar de perfecte veranda is Fietje uitgekomen bij Verasol. Samen met onze adviseurs is gekozen om een Profiline veranda te plaatsen. Deze Profiline veranda is uitgebreid tot tuinkamer vanwege een grote glazen schuifwand en zijwanden. Hierdoor wordt de huiskamer lichter en is met de tuinkamer extra leefruimte gecreëerd. 

 

De Profiline veranda in deze vtwonen uitzending is uitgevoerd in de kleur antraciet en afgewerkt met een moderne goot. Samen met de aankleding van Fietje zijn wij trots op het eindresultaat. Kijk voor verdere specificaties onderaan deze pagina. 

 

Enthousiast? Kom dan langs in een showroom bij jou in de buurt. 

 

Vind een showroom

 

Sfeerimpressies

 

 

Profiline Veranda

Het unieke aan de Verasol Profiline veranda is de volledige vrijheid om je veranda zelf samen te stellen. Je hebt keuze uit 7 standaard en 8 speciale kleuren en 6 soorten dakbedekking. Bovendien is de Profiline veranda in elke afmeting leverbaar. Zo krijg je een veranda die helemaal past bij jouw smaak en wensen. Een Profiline veranda is direct of in de toekomst uit te bouwen tot een volledige tuinkamer! Met deze veranda geniet je vier seizoenen lang van het buitenleven.

 

 Volledig zelf samen te stellen

 Op maat gemaakt

 Op 2 staanders mogelijk

 3 Stijlvarianten (dakgoten)

 Beschikbaar 14 kleuren

 5 soorten polycarbonaat of glas

Productspecificaties vtwonen veranda - Houten

Verasol

Profiline veranda Houten

Product Verasol Profiline veranda opgebouwd tot tuinkamer met glasschuifwanden en kristalhelder glasdak
Opstelling Tegen achterzijde gevel van bestaande woning
Kleur Antraciet (RAL 7016 structuurlak)
Afmetingen 5500x3000mm (breedte x diepte)
Aantal Staanders 2x, breedte 3000mm
Dakbedekking Gelaagd veiligheidsglas 44.2, totale dikte glas 10mm
Voorkant 5-delige glasschuifwand met een lage onderrails van 17mm
Zijkant Rechts Rabatdelen tot 2000mm hoog aangevuld met een spie van glas
Zijkant Links Bestaande muur
Goot Type modern
LED-verlichting 12x Led verlichting met afstandsbediening
Zonwering Elektrische onderdakzonwering plus afstandsbediening (Type T200,) doekkleur grijs
Heater Blackline 1800w

 

Er is al een Profiline veranda vanaf € 1.579,-. Bekijk hier de Profiline collectie.

 

Een tuinkamer is een plek waar je het hele jaar door plezier van hebt. Het is een afgeschermde (maar niet-geïsoleerde) leefruimte die bescherming biedt tegen weersinvloeden zoals wind en regen. Bij Verasol betreft het altijd een aluminium constructie met een glas of polycarbonaat dakbedekking en met voor- en zijwanden. Deze wanden zijn in vele (niet-geïsoleerde) uitvoeringen leverbaar.
Laat je hierover goed informeren door onze adviseurs.

 

Bekijk de timelapse van de opbouw:

Geef je leven de ruimte met Verasol.

Thuis is de plek waar je het meest geniet. Van tijd voor jezelf. Van vrienden en familie. Van lekker buiten zijn. Of vane en fijne plek waar de kinderen kunnen spelen. Verasol geeft je meer ruimte om vaker lekkert te genieten.  Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte op maat aan.