• Altijd op maat gemaakt

  • Kwaliteit tot in ieder detail

  • Levering vanaf 3 weken

  • Altijd een showroom in de buurt

Overkapping maken

Bent u opzoek naar een overkapping die u zelf kunt maken? Kies dan voor de Greenline overkapping. Verasol® levert de Greenline veranda volledig op maat als zelfbouwpakket, zowel met een polycarbonaat dak als met glas.

Verasol® overkappingen zijn gemaakt van oersterk aluminium, daarom kost de overkapping maken minder materiaal ten opzichte van een houten veranda, met behoud van sterkte. De Greenline veranda is van hoge kwaliteit en al te koop vanaf € 798,-!

 

De Greenline veranda van Verasol® wordt compleet geleverd als zelfbouwpakket. Bij levering van de Greenline veranda krijgt u een montagehandleiding en een instructie DVD. Zelf een overkapping maken is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

Zo snel mogelijk beginnen met uw overkapping maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Greenline veranda van Verasol® en ervaar het ultieme vakantiegevoel!

 

Al bijna 20 jaar hoogwaardige tuinoverkappingen

Verasol® overkappingen zijn al bijna 20 jaar toonaangevend op het gebied van hoogwaardige aluminium verandasystemen. Met de Greenline bieden wij altijd een passende manier om uw terras zelf te overkappen, geheel naar eigen wens. De overkappingen worden in de eigen fabriek in Duitsland vervaardigd en beschikken dus over de bekende Duitse degelijkheid en kwaliteit!

Contact

Wilt u meer weten over een overkapping maken of een offerte op maat? Vul direct het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail! Of kijk bij onze Showroom Finder waar het dichtstbijzijnde Verasol® Inspiration Point is gevestigd.

 


 

 

Ook jouw thuis verdient een echte Verasol

Met de luxe en kwalitatieve veranda’s en tuinkamers van Verasol geniet je elk seizoen van het buitenleven. Vraag hieronder jouw vrijblijvende offerte op maat aan.