• Altijd op maat gemaakt

  • Kwaliteit tot in ieder detail

  • Levering vanaf 3 weken

  • Altijd een showroom in de buurt

Over Verasol®

Verasol, de beste keuze in veranda's, tuinkamers, schuttingen en carports.

Wilt u ook langer genieten van het buitenleven? Bezoek dan de gespecialiseerde Verasol dealer bij u in de buurt. Daar vindt u een inspirerend assortiment veranda's, tuinkamers en aanverwante mogelijkheden!

Al bijna 20 jaar toonaangevend!


Verasol 
Verasol is al bijna 20 jaar het toonaangevende merk op het gebied van hoogwaardige aluminium veranda's. Met de Greenline, Profiline en Highline veranda biedt Verasol® altijd een passende terrasoverkapping naar wens.

Naast veranda's biedt Verasol® ook carports, tuinkamers en onderhoudsarme tuinafscheidingen. Alle Verasol® oplossingen zijn aantrekkelijk geprijsd en worden kosteloos op uw maat geleverd. Elke Verasol® Selected Dealer is in staat uw veranda of tuinkamer vakkundig in te meten en volledig voor u te installeren.

Uiteraard is zelfbouw ook mogelijk, ondersteund door de uitgebreide montagehandleiding en montagefilm

Opties

Waardevol is ook het brede assortiment aan opties en accessoires, zoals glasschuifwanden, aluminium kozijnen en schuifpuien, Profiline zonwering, Greenline zonnedoeken, verlichting en verwarming om uw veranda of tuinkamer naar wens in te richten. Zo stelt u uw veranda of tuinkamer optimaal samen en geniet u 100% van het buitenleven.

Milieubewust en duurzaam

Bij alle duurzame producten van Verasol® ontvangt u een garantiecertificaat met fabrieksgarantie van 10 jaar. Tevens ontvangt u op aanvraag een statische calculatie ten behoeve van eventuele vergunningsaanvraag of verzekering.

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw situatie? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Benieuwd naar prijzen? Gebruik alvast de Greenline configurator om zelf uw veranda samen te stellen. Een regenbui of niet, met de oplossingen van Verasol® bepaalt u zelf wanneer u van uw tuin geniet!

 


Ook jouw thuis verdient een echte Verasol

Met de luxe en kwalitatieve veranda’s en tuinkamers van Verasol geniet je elk seizoen van het buitenleven. Vraag hieronder jouw vrijblijvende offerte op maat aan.