• Altijd op maat gemaakt

  • Kwaliteit tot in ieder detail

  • Levering vanaf 3 weken

  • Altijd een showroom in de buurt

Carport kopen

Wilt u een carport kopen? Bescherm uw auto tegen neerslag, vallende bladeren, schadelijk zonlicht en vogel uitwerpselen. Kies voor de gebogen carport van Verasol. Uw auto is tegen alle elementen, het hele jaar door beschermd!

 

De carport van Verasol is voorzien van een polycarbonaat dak en het profiel is gemaakt van aluminium. Het polycarbonaat maakt de carport stevig en de aluminium profielen van de carport vereisen weinig onderhoud. De carports van Verasol hebben een garantie van 10 jaar.

 

Verasol carports zijn zowel los te plaatsen, als tegen uw huis, zonder dat er bouwkundige aanpassingen nodig zijn. De carport wordt als zelfbouwpakket geleverd en is gemakkelijk door uzelf te monteren.

 

De carport kopen doet u in de door u gewenste maat. Maatwerk is altijd mogelijk bij Verasol. Mocht u hulp willen bij het monteren van uw carport, dan staan de montageploegen van de Verasol Selected Dealers voor u klaar.

 

Wilt u direct een carport kopen? Verasol biedt u graag een offerte op maat aan. Vraag uw offerte direct vrijblijvend aan!

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in een carport kopen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of kijk bij onze Dealerlocator waar de dichtstbijzijnde Verasol Selected Dealer is gevestigd.

 


 

 

Ook jouw thuis verdient een echte Verasol

Met de luxe en kwalitatieve veranda’s en tuinkamers van Verasol geniet je elk seizoen van het buitenleven. Vraag hieronder jouw vrijblijvende offerte op maat aan.