Tover je tuinkamer om tot Winter Wonderland met deze 4 tips!

1 december 2021 - Inspiratie

It’s the most wonderful time of the year.. De tijd van gezelligheid, sfeer en samenzijn (waar mogelijk natuurlijk dit jaar). Het is het perfecte moment om van jouw tuinkamer een warme, knusse en sfeervolle ruimte te maken. Hoe je dat aanpakt? We geven je vier tips!

1. Decoreer erop los

De eerste absolute musthave voor je eigen Winter Wonderland is kerstversiering. Een voordeel van het kerstklaar maken van je tuinkamer, is dat je best over the top kunt gaan. Wat in je woonkamer te heftig is omdat je daar de meeste tijd doorbrengt, kun je prima in je tuinkamer kwijt!

2. Speel in op trends

Vind je het lastig om te bepalen welke decoratie je het beste kunt gebruiken? Verdiep je in de trends van 2021 en laat je inspireren. Wat je dit jaar veel ziet is groen in de vorm van eucalyptus en -natuurlijk- een mooie kerstboom.

Als het gaat om kleuren zijn champagne, goud en roségoud populair, maar ook witte elementen spelen een rol in het kerstpalet van 2021. Anno 2010 kun je met accessoires alle kanten op: hang naast traditionele kerstballen bijvoorbeeld ook wat persoonlijke items in je boom, of haal de natuur naar binnen door gezellige bosdiertjes in de kerstboom te hangen.

3. Zorg voor comfort

In een tuinkamer kan het in de winter wat kouder worden dan in een geïsoleerd huis. Zorg daarom dat je comfortabel zit door de tuinkamer en jezelf toch een beetje warm te houden. 

Denk bijvoorbeeld aan heaters die je eenvoudig ophangt, maar ook aan warme dekentjes om je heerlijk in te wikkelen.

Daarnaast helpt een grote wollen kersttrui voor jou en je gasten ook tegen de kou. Zo ga je zelf óók helemaal op in de kerstsfeer!

4. Speel met verlichting

Kerst is natuurlijk ook een periode van licht in het donker. Creëer een maximale kerstsfeer door fijne, zachte lichtjes toe te voegen.

Misschien heeft jouw tuinkamer al LED-spots, maar denk ook aan een lichtjesslinger, kleine lampjes of gezellige kaarsjes.

Zeker in de avond waan je je met de juiste verlichting al snel in een sfeervol Winter Wonderland!

 

Deze Profiline tuinkamer is geplaatst door Frelu Buitengewoon, de styling van de foto's in deze blog is verzorgd door Noord&Zoet

Alsjeblieft, nog wat extra kerstinspiratie!

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak in een winkel.