In 5 stappen je ideale leefruimte thuis

27 maart 2020 - Inspiratie

In 5 stappen je ideale leefruimte thuis

Samen thuis met je gezin; het is onze huidige realiteit. Het is uniek dat je zoveel tijd kunt doorbrengen met de belangrijkste personen in je leven. Nu is het fijn om een leefruimte thuis te hebben waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Het is onze passie om ervoor te zorgen dat je de ideale leefruimte hebt om samen genieten. Ons product vormt de basis en met jouw touch maak je de veranda of tuinkamer helemaal naar jullie wens. 5 tips hoe je dat voor elkaar krijgt. En natuurlijk zijn wij er om je daarbij te helpen.

1. Extra ruimte voor extra gezelligheid

Het mooie van een veranda of tuinkamer is dat die voor verschillende momenten kan worden gebruikt. Nu je vaker met meerdere personen thuis bent is een extra ruimte prettig. Werken, eten, borrelen, spelletjes doen, koffie drinken, lezen... Bedenk vooraf wat jouw/jullie  favoriete moment(en) samen zijn. Zo kun je deze nieuwe ruimte daarop inrichten en optimaal van elkaars aanwezigheid genieten.

2. Helemaal volgens jouw stijl en smaak met een moodboard

Pak een stapel woontijdschriften of struin het internet af en verzamel interieurfoto’s die je mooi vindt. En denk daar vooral niet te veel over na. Alles is goed. Dus als een plaatje je aanspreekt, is dat voldoende om die aan je verzameling toe te voegen. Plak alle foto’s op en je zult verstelt staan van het resultaat. Want vanaf nu struikel je niet meer over het uitleggen van je smaak. In één oogopslag is je smaak en stijl duidelijk. Super leuk om te maken en het helpt enorm bij het maken van keuzes voor het samenstellen en inrichten van je veranda.

3. Laat je adviseren over het ontwerp

Aan huis of achter in de tuin zijn de meest voor de hand liggende plekken voor een tuinoverkapping. Het genot van je veranda neemt enorm toe door bij je ontwerp rekening te houden met het gewenste uitzicht, de ligging van de tuin en de stand van de zon. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je veranda schaduw biedt op een warme zomerdag. Houd rekening met het uitzicht. Op een muur uitkijken is vast niet je bedoeling. En wist je dat een tuinkamer ideaal is voor een tuin op het Noorden of Noordoosten? Dan kun je het hele jaar van buiten genieten. Onze adviseurs in de winkel zijn gespecialiseerd in het maken het juiste ontwerp. Zij staan te popelen om voor jou je ideale veranda te ontwerpen. Laat je gratis en vrijblijvend adviseren.

4. Toon lef

Probeer anders te denken. Je eerste ingeving of oplossing is niet altijd de beste. Juist door buiten gebaande paden te denken kom je tot heel verrassende ideeën. Bespreek jouw ideeën met anderen én een adviseur in onze winkel. Zo zul je ingevingen krijgen waar je anders niet aan had gedacht.

5. Heb oog voor interieur en styling

Natuurlijk vormt een sterke, hoogwaardige constructie van je veranda of tuinkamer de basis. Verder is het belangrijk dat je product goed is geplaatst en zorgvuldig is afgewerkt. Daarvoor zorgen wij. Aan jou de mooie taak om te zorgen voor een onderscheidende inrichting en styling. Vaak zien wij prachtige veranda’s waar een tuinset wordt ingezet. Klaar? Nee, gemiste kans! Het mooie van een veranda is dat dit geen terras hoeft te zijn. Besteed tijd aan interieur en de styling en maak er een gezellige, sfeervolle buitenruimte van. Je kunt je net zo uitleven als bij je woonkamer binnen.

Meer inspiratie opdoen? 

Op zoek naar meer inspiratie? Kom dan eens langs in een van onze showrooms. Onze ervaren adviseurs helpen je graag met een persoonlijk advies. Er zit altijd een showroom bij jou in de buurt!  

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak in een winkel.