Shop the Look - Unieke Profiline in Oss

24 november 2021 - vtwonen

vtwonen in Oss | 3 april

Een unieke, op maat gemaakte Verasol Profiline tuinkamer

In de vtwonen-aflevering van 3 april zagen we de metamorfose van de unieke split-level woning van Bas en Eddie in Oss. De mannen houden van een feestje en waren dan ook - onder andere - op zoek naar een manier om extra leefruimte te creëren. Daarbij rekening houdend met het bijzondere ontwerp van de woning. De oplossing van vtwonen-styliste Marianne? Een op maat gemaakte Profiline tuinkamer van Verasol. Hét ideale decor voor de vele feestjes die ongetwijfeld mogen volgen. In deze blog ontdek je alles over deze speciale tuinkamer. 

Twee woonlagen, één extra hoge overkapping

Doordat de woning van Bas en Eddie over twee woonlagen verdeeld is, zijn de plafonds en ramen hoger dan bij een standaard woning. Dat vraagt om maatwerk. We plaatsen de Profiline overkapping boven het raam. Om de extra afstand te overbruggen, maken we gebruik van raamkozijnen. Het resultaat? Een luxe en moderne tuinkamer van wel 4 meter hoog. Deze sluit dankzij de hoogte én de antraciet kleur naadloos aan op het design van het huis. Dat zorgt voor een imposant aanzicht, wow! 

Er komt veel licht binnen dankzij het kristalheldere glazen dak en de glazen schuifwanden van 8 mm dik veiligheidsglas maken deze tuinkamer helemaal af. Door de wanden dicht te schuiven, zit je heerlijk beschut bij regen en wind. Schijnt de zon? Schuif dan de glazen schuifwanden open om het buitengevoel naar binnen te halen.

 

Sfeerimpressie

Bas en Eddie hebben allebei een uitgesproken, en vooral uiteenlopende, smaak. De één houdt van kleur, neon accenten en bergen accessoires. De ander houdt het liever iets rustiger met een strakke, eenvoudige inrichting. Styliste Marianne hield beide partijen tevreden met een stijlvolle eethoek (perfect voor een dinertje met vrienden en familie) en blauwe details. De grote discobal  geeft een speels effect en zal zeker in de smaak vallen tijdens een feestje.

Wordt het donker? Dan kunnen de mannen de energiezuinige LED spotjes aanzetten. Deze zijn dankzij de afstandsbediening ook te dimmen voor extra sfeer.

Productspecificaties

KenmerkenInfo
ProductVerasol Profiline tuinkamer met kristalhelder glasdak, glazen schuifwand en twee rabatwanden met glazen spie
OpstellingAan de woning bevestigd
KleurAntraciet
Afmetingen4980 x 3000mm (breedte x diepte)
DakbedekkingGelaagd veiligheidsglas blank. Totale dikte glas 8mm
Zijkant RechtsDichte wand van antracietkleurige aluminium rabatdelen en een glazen spie
Zijkant LinksDichte wand van antracietkleurige aluminium rabatdelen en een glazen spie
GootModerne, vlakke afwerking
LED-verlichting6 LED-spots dimbaar met afstandsbediening

Van een tuinkamer heb je het hele jaar door plezier. Deze afgeschermde ruimte biedt bescherming tegen wind en regen. De aluminium constructie is onderhoudsarm en gaat dan ook een leven lang mee. Zorgeloos genieten dus. Kies je voor een Profiline tuinkamer? Dan kies je voor onbegrensde keuzemogelijkheden. Er zijn verschillende soorten dakbedekking (glas en polycarbonaat verkrijgbaar), verschillende soorten zijwanden én uiteraard diverse accessoires en opties. Onze adviseurs adviseren je graag.

Meer inspiratie opdoen?

Interesse in een tuinkamer? Kom dan langs in één van onze winkels. Hier kun je ons uitgebreide assortiment van dichtbij bekijken. Onze adviseurs staat voor je klaar met een kop koffie en een advies op maat, passend bij jouw wensen en stijlen. Meer inspiratie opdoen? Download dan ons gratis inspiratiemagazine.

Grenzeloze keuzemogelijkheden

Verasol Profiline

Wil jij ieder seizoen kunnen genieten van meer leefruimte? Met de Verasol Profiline worden die dromen werkelijkheid.

De Verasol Profiline heeft grenzeloze keuzemogelijkheden in opties en accessoires, waardoor jij de volledige keuzevrijheid hebt. Dankzij een stevigere constructie, is de Profiline in meer afmetingen zonder extra staanders (ook tot vier meter diep bij glas) te verkrijgen dan de Verasol Greenline.

  • Verkrijgbaar in 15 kleuren
  • Volledig naar wens samen te stellen
  • Standaard 10 jaar garantie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak in een winkel.