Loenen | Eigen Huis & Tuin voorjaar 2020

2 mei 2020

In deze aflevering van Eigen Huis en Tuin verrast het team van Tom en Evelyn met een sprankelende tuin waarin veel ruimte is om samen te genieten. Oscar en Ilona wonen met hun vier kinderen in de leeftijd van 1 tot 15 jaar in Loenen aan de Vecht. Het is een bruisend gezin dat houdt van gezelligheid.

De huidige tuin is functioneel: onderhoudsvrij en bestaat voor het grootste deel uit terras. Dat past helaas niet bij Oscar en Ilona. Zij houden van kleur en van een tuin waar het hele gezin tegelijkertijd kan genieten. Kortom, een prachtige kans voor het team van EH&T om deze tuin een flinke boost te geven.

Kleur en verschillende hoekjes

Maar hoe doe je dat? Een groot gezin heeft diverse behoefte. Dus dat vraagt om een tuin met diverse mogelijkheden. En dat is precies waar Tom en tuinarchitect Huib aan denken! Een tuin met verschillende hoekjes zodat het hele gezin zich tegelijkertijd kan vermaken. En natuurlijk met planten en bloemen om sfeer en kleur in de tuin aan te brengen.

Veranda accenteert loungeplek

Voor de loungeplek kiezen Tom en tuinarchitect Huib voor een overkapping. Als specialist in het realiseren van extra leefruimte benaderen zij Verasol. Verasol adviseert een veranda die aan het huis komt en ongeveer de helft van de gevel beslaat. Waarom? Omdat zo de loungeruimte extra wordt geaccentueerd. Er ontstaat een trendy relaxplek. Bovendien is de veranda mooi; een eyecatcher in de tuin. Een heerlijke ruimte voor alle gezinsleden.

Zonwering en verlichting voor comfort

De veranda is van het type Greenline in antraciet. Hij is 4 bij 3 meter met een dak uitgevoerd in glas en voorzien van zonwering en verlichting. Het glazen dak zorgt voor een extra luxe uitstraling. Het mooie van de zonwering is dat die onder het dak zit, zodat het doek schoon blijft. De led-spots zijn met een afstandsbediening dimbaar. Dus of Oscar en Ilona nu willen lezen, eten of borrelen in een handomdraai creëren zij het gewenste licht. Met zoveel luxe kunnen Oscar en Ilona van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat buiten zitten. 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een veranda bij jou thuis? Ontdek onze collectie alvast online en kom naar een showroom bij jou in de buurt.

 

Sfeerimpressies

Betaalbare kwaliteit

Verasol Greenline

De Verasol Greenline staat bekend om zijn hoogwaardige en robuuste kwaliteit tegen een erg aantrekkelijke prijs.

Met de Verasol Greenline heb je naast meer leefruimte, ook vele praktische voordelen. Zo blijft tuinmeubilair ook in de stromende regen droog staan. De Verasol Greenline is naar wens aan te passen door gebruik te maken van de opties en accessoires. Ontdek nu het comfort én gemak.

  • Verkrijgbaar in 2 kleuren en 3 stijlen
  • Ook geschikt voor zelfmontage
  • Standaard 5 jaar garantie

Productspecificaties Eigen Huis & Tuin veranda - Loenen

KenmerkenInfo
ProductVerasol Greenline veranda opgebouwd met  kristalhelder glasdak
OpstellingTegen achterzijde gevel van bestaande woning
KleurAntraciet (RAL 7016 structuurlak)
Afmetingen4000x3000mm (breedte x diepte)
DakbedekkingGelaagd veiligheidsglas 44.2, totale dikte glas 10mm
VoorkantOpen
Zijkant RechtsRabatdelen tot 2000mm hoog aangevuld met een spie van poly opaal
Zijkant LinksOpen
GootType modern
LED-verlichting6x Led verlichting met afstandsbediening
ZonweringHand bediende onderdakzonwering  (Type T90,) 338 627 beige

 

Meer inspiratie opdoen? 

Op zoek naar meer inspiratie? Kom dan eens langs in een van onze showrooms. Onze ervaren adviseurs helpen je graag met een persoonlijk advies. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt!  

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak in een winkel.