Shop the Look - Profiline in Bakkum

24 november 2021 - vtwonen

vtwonen in Bakkum | 24 november

Een luxe, vrijstaande Verasol Profiline tuinkamer

In de vtwonen-aflevering van 24 november 2021 zagen we de metamorfose van het prachtige jaren '30 huis van Jordy en Monique in Bakkum. Enerzijds waren zij op zoek naar een inspiratieve werkruimte. Anderzijds naar een passende vervanging van de houten overkapping in hun ruime tuin waar ze vaak genieten van het zonnetje. Stylist Frans zag een match met een tuinkamer van Verasol en kwam tot een prachtig ontwerp. Kom alles te weten over deze unieke vrijstaande tuinkamer midden in het groen. 

Een lichte werk- én rustplek in het groen 

Achter in de grote tuin in Bakkum, vind je de luxe, vrijstaande Verasol Profiline tuinkamer. Je krijgt dankzij de glazen wanden aan twee zijdes en vanwege de oplopende opstelling aan de voorkant van de tuinkamer het gevoel dat je écht midden in de natuur zit. En door te kiezen voor een taupekleurige (brons structuurlak) constructie blend de aluminium tuinkamer heel mooi met de natuurlijke tinten groen en bruin van de tuin. De glazen schuifwanden kun je bovendien open zetten om het buitengevoel naar binnen te halen. En als het regent of waait zit je heerlijk droog in de tuin. 

Sfeerimpressie

In de ruime tuinkamer is genoeg plaats voor beide woonwensen van Jordy en Monique. Aan de ene kant is een werkplek ingericht en aan de andere kant juist een loungehoek. 

Waar het stel door de weeks hun creativiteit de vrije loop kan laten gaan aan de werktafel, kunnen zij in het weekend lekker ontspannen op de loungebanken van de relaxhoek. De inrichting is vervolgens afgemaakt met gezellige accessoires van Eijerkamp.  

De tuinkamer van een aantal luxe gemakken voorzien zodat het gezin dag én nacht het hele jaar door kan genieten van hun extra leefruimte. De elektrische onderdakzonwering in bijpassende beige kleur zorgt voor verkoeling en schaduw op warme dagen. Deze is eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening.

Als het op korte dagen te donker is, kunnen ze de energiezuinige LED spotjes aanzetten. En aan gezellige verlichting in de avond is ook gedacht: met de afstandsbediening dim je de spotjes eenvoudig voor extra sfeer. 

Productspecificaties

KenmerkenInfo
ProductVerasol Profiline tuinkamer met kristalhelder glasdak, glazen schuifdeuren en onderdakzonwering
OpstellingVrijstaand
KleurBrons structuurlak 
Afmetingen6000 x 3500mm (breedte x diepte)
DakbedekkingGelaagd veiligheidsglas blank 44.2. Totale dikte glas 8mm
Voorkant6-delige glazen schuifwand die opent/sluit in het midden. Totale dikte glas 10mm
Zijkant RechtsDichte wand van bronskleurige aluminium rabatdelen
Zijkant Links4-delige vaste glazen wand met spie
GootType modern (vlak)
LED-verlichting14x eco LED-verlichting met afstandsbediening (dimbaar)
ZonweringElektrische onderdakzonwering T350 in beige (314 081) met afstandsbediening

Een tuinkamer is een plek waar je het hele jaar door plezier van hebt. Het is een afgeschermde (maar niet-geïsoleerde) leefruimte die bescherming biedt tegen weersinvloeden zoals wind en regen. Bij Verasol betreft het altijd een aluminium constructie met een glas of polycarbonaat dakbedekking en met voor- en zijwanden. Deze wanden zijn in vele (niet-geïsoleerde) uitvoeringen leverbaar. Laat je goed informeren door onze adviseurs voor afwerkings- en interieurmogelijkheden. Denk hierbij aan temperatuurregeling, meubelmaterialen en beplanting.

Meer inspiratie opdoen?

Ook interesse gekregen in een tuinkamer? Wij hebben eindeloos veel mogelijkheden om meer leefruimte bij jou thuis te kunnen realiseren. Maak een afspraak met een van onze adviseurs in de winkel. Zij kunnen je voorzien van een advies volledig op maat, passend bij jouw wensen en stijl. Op zoek naar nog meer inspiratie? Download dan ons gratis inspiratiemagazine

Grenzeloze keuzemogelijkheden

Verasol Profiline

Wil jij ieder seizoen kunnen genieten van meer leefruimte? Met de Verasol Profiline worden die dromen werkelijkheid.

De Verasol Profiline heeft grenzeloze keuzemogelijkheden in opties en accessoires, waardoor jij de volledige keuzevrijheid hebt. Dankzij een stevigere constructie, is de Profiline in meer afmetingen zonder extra staanders (ook tot vier meter diep bij glas) te verkrijgen dan de Verasol Greenline.

  • Verkrijgbaar in 15 kleuren
  • Volledig naar wens samen te stellen
  • Standaard 10 jaar garantie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Maak een afspraak in een winkel.