Weer Verliefd op je Huis: hoe is het nu met Wannes en Borinda?

10 mei 2022 - Inspiratie

Komen de namen Wannes en Borinda je bekend voor? Dat kan kloppen! Zij deden namelijk mee aan seizoen 14 van vtwonen - weer verliefd op je huis. Met hun drie dochters kon het gezin wel wat extra leefruimte gebruiken. Die wens lieten wij - samen met de styliste van vtwonen - in vervulling gaan. Dankzij de stijlvolle Verasol Cube tuinkamer én aansluitende veranda geniet het gezin nu van zo’n 30 vierkante meter extra leefruimte. Wij zochten het gezin op en vroegen aan hen: zijn jullie nog steeds verliefd op je huis?

Extra leefruimte creëren  in Gorinchem

Aflevering niet gezien? Geen paniek. Een korte samenvatting:

In de twee-onder-een-kapwoning in Gorinchem is het altijd druk. Er was dan ook grote behoefte aan een plek waar de leden van het gezin zich terug konden trekken. Daarbij rekening houdend met de uiteenlopende woonstijlen van het stel. Waar Borinda het allergelukkigst wordt van mediterrane invloeden, houdt Wannes juist meer van strak en stoer.

De oplossing? Simpel. Een Verasol Cube natuurlijk. De combinatie van een afgesloten tuinkamer en een open veranda - in wit aluminium - zorgt voor een nog ruimtelijker gevoel. Deze combi is niet alleen hartstikke speciaal, ‘t is ook ontzettend praktisch. Met barbecueën bijvoorbeeld! 

Het strakke, moderne ontwerp van de Cube staat erg stoer in de omgeving, precies zoals Wannes ‘m voor ogen had. Het frame vormt tegelijkertijd een ideale basis voor de mediterrane accessoires en vrolijke kleuren waar Borinda blij van wordt.

Sfeerimpressie

Laat je inspireren door de metamorfose

Functioneel én sfeervol genieten

De nieuwe tuinkamer en aansluitende veranda blijken een schot in de roos. Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien, geniet het gezin van hun extra leefruimte. Borinda vertelt meer over hoe zij - vandaag de dag - hun overkappingen gebruiken: 

“Ik drink ‘s ochtends graag een kop koffie in de tuinkamer. Een warm drankje in mijn handen en de ochtendzon op mijn gezicht, heerlijk. Wannes doopt de overkapping regelmatig om tot thuiswerkplek. Het uitzicht op de tuin zorgt vanzelf voor de nodige inspiratie. De tuinkamer doet daarnaast ook dienst als uitbreiding van de woonkamer. Relaxen, samen borrelen of een feestje geven, het kan er allemaal.” 

Maar niet alleen Wannes en Borinda zijn dolblij met hun nieuwe aanwinst. Ook de kinderen vinden het fantastisch. De grote tafel biedt genoeg ruimte voor alle vriendjes en vriendinnetjes. Zij zijn dan ook altijd welkom. Bijvoorbeeld voor het pizzafeestje van laatst, waarbij alle kinderen hun eigen minipizza’s hebben gemaakt. 

Ook wanneer de zon ondergaat, blijft het gezin lekker zitten. Dankzij de heater die ze onlangs hebben aangeschaft is dat hartstikke comfortabel, zelfs als het weer even niet meezit. Met een wijntje erbij genieten van het uitzicht op de tuin. Of - dankzij het glazen dak - van vallende sterren. Romantisch! 

Meer inspiratie opdoen?

Ben je enthousiast geworden over deze unieke Verasol Cube? Dat begrijpen we. Ontdek alle mogelijkheden - waaronder maatwerkoplossingen - in een winkel bij jou in de buurt. Kom langs en ontdek hoe jij deze zomer al herinneringen kunt maken in je gloednieuwe tuinkamer. 

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Kijk dan op onze #happymetverasol pagina.

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je informeren en adviseren met een afspraak op afstand.

Download ons inspiratiemagazine

Boordevol ideeën en handige informatie voor een veranda of tuinkamer. Vraag het gratis aan.