Vier de zomer met extra leefruimte

30 juni 2022 - Tips

De zomer is begonnen en dat moet gevierd worden! Verzamel daarom al je dierbaren en zoek het buitenleven op. Echt uitpakken deze zomer? Met een aluminium terrasoverkapping of tuinkamer aan huis geniet jij net dat beetje extra van al het moois dat dit seizoen te bieden heeft. Daarmee haal je het vakantiegevoel gewoon naar eigen achtertuin. En zit het weer even niet mee? Geen man overboord. Jullie zitten droog én comfortabel onder de overkapping. Benieuwd naar de mogelijkheden? Komen ze!

Creëer extra leefruimte met deze veranda ideeën 

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Van een open veranda tot een tuinkamer met glazen schuifwanden of -puien… je hebt het helemaal zelf in de hand. Onze productlijnen in het kort:

Verasol Greenline

Met een Verasol Greenline kies je voor hoogwaardige en robuuste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Maak deze overkapping naar wens door te kiezen uit 2 kleuren, 3 gootsierlijsten, 5 daksoorten en diverse standaardmaten. Maak ‘m compleet met allerlei opties en accessoires. Waaronder led-verlichting en zonwering.

Verasol Profiline

Met een Verasol Profiline kies je voor grenzeloze keuzemogelijkheden. Met 13 kleuren, 3 gootsierlijsten, 5 daksoorten, verschillende standaardmaten én oneindig veel opties en accessoires kun je werkelijk alle kanten op. Dankzij de extra stevige constructie zijn zelfs overspanningen tot wel 7 meter mogelijk.

Verasol Cube

Op zoek naar een unieke en stijlvolle aluminium terrasoverkapping? Kies dan voor de Verasol Cube. Het moderne en kubistische design zorgt voor een echte eyecatcher in jouw tuin. Met een innovatieve constructie en de ultra moderne elementen is het een uitstekende investering voor nu én in de toekomst.

 

Benieuwd hoe je jouw overkapping helemaal af kunt maken met de juiste inrichting? Klik dan hier. We hebben vier verrassende trends voor deze zomer op een rijtje gezet.

Het ideale decor voor… 

Een moderne overkapping of tuinkamer aan huis is natuurlijk het ideale decor voor feesten en partijen. Wat dacht je van een uitgebreide barbecue met collega’s, of een gezellige borrel met de buren? Ook eventuele kinderen kunnen er hun lol op. Weten hoe je hen deze zomervakantie kunt verrassen? Klik dan hier. We delen onze favoriete activiteiten voor onder de overkapping met je. En geen zorgen, we hebben ook rekening gehouden met minder weer. Sluit simpelweg de glazen schuifwand van je overkapping en het feest gaat door. 

Meer inspiratie opdoen? 

Benieuwd naar hoe anderen hun overkapping gebruiken? Klik hier om onze #happymetverasol pagina te bezoeken. 
Uiteraard ben je ook welkom in één van onze winkels voor een advies op maat en een lekkere kop koffie. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. 

 

Gratis download

Verasol inspiratie magazine

Laat je inspireren! Download ons gratis inspiratie magazine.

  • Talloze mogelijkheden voor extra leefruimte
  • Boordevol inspiratie
  • Handige informatie

Verasol Winkels

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Bekijk de actiefolder

Bekijk nu de online actiefolder van dit moment. Interesse? Plan dan een adviesgesprek!