Welkom in onze winkels

We zijn ontzettend blij dat we je mogen verwelkomen in één van onze winkels! Graag laten we je al onze mogelijkheden zien voor extra leefruimte.

Om er zeker van te zijn dat een van onze verkoopadviseurs je goed kan helpen bij jouw wensen, raden we je aan om een afspraak te maken.

Winkelafspraak*

Bezoek een Verasol winkel
Afspraak maken

Klantervaringen

"Lars heeft ons goed geadviseerd. We hebben eerst onze ideeën en wensen besproken. Vervolgens heeft Lars ons laten zien wat er allemaal mogelijk is. De offerte was naar wens dus we hebben kort na de inmeetafspraak meteen de knoop doorgehakt. En gekozen voor een Profiline tuinkamer. In een kleur helemaal passend bij de uitstraling van onze woning. We zijn er superblij mee!"

"Online een afspraak maken was zo geregeld. Manuela was onze adviseur. Ze heeft ons alle mogelijkheden & materialen laten zien via Whatsapp video. Ze heeft het allemaal zeer goed kunnen uitleggen. Dankzij haar hebben we nu een goede offerte ontvangen."

De voordelen van een persoonlijke afspraak

  • We nemen de tijd om jouw woonsituatie uitgebreid te bespreken
  • We laten je materialen en stalen zien, zodat je meteen een keuze kunt maken
  • Je ontvangt direct een offerte op maat

Afspraak is zo gemaakt

Als eerste kies je de winkel waar je naartoe wilt. Daarna kies je een datum en tijdstip dat jou uitkomt. Vervolgens neemt een van onze adviseurs contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. We hopen je snel te zien! 

Leveringen en montages

Heb je onlangs een veranda of tuinkamer besteld die ze binnenkort komen leveren of een montage ingepland? Ook tijdens deze afspraken volgen wij de bekende veiligheidsvoorschriften en maatregelen.