Welkom in onze winkels

Je bent van harte welkom in onze winkels. We laten je graag de mogelijkheden zien voor extra leefruimte. Maak nu een afspraak of kies één van de andere adviesmogelijkheden:

Winkelafspraak*

Bezoek een Verasol winkel
Afspraak maken

Belafspraak

Adviesgesprek via de telefoon
Aanvragen

Thuisafspraak*

Neem contact op met een winkel
Winkel zoeken

Maak vandaag nog een afspraak, dan weet je zeker dat je in het voorjaar van je veranda kunt genieten. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met een van onze winkels of online een prijs opvragen

*Afspraak opties kunnen per Verasol winkel verschillen

De voordelen van een persoonlijke afspraak

  • We nemen de tijd om jouw woonsituatie uitgebreid te bespreken
  • We laten je materialen en stalen zien, zodat je meteen een keuze kunt maken
  • Je ontvangt direct een offerte op maat

Klantervaringen

"Lars heeft ons goed geadviseerd. We hebben eerst onze ideeën en wensen besproken. Vervolgens heeft Lars ons laten zien wat er allemaal mogelijk is. De offerte was naar wens dus we hebben kort na de inmeetafspraak meteen de knoop doorgehakt. En gekozen voor een Profiline tuinkamer. In een kleur helemaal passend bij de uitstraling van onze woning. We zijn er superblij mee!"

"Online een afspraak maken was zo geregeld. Manuela was onze adviseur. Ze heeft ons alle mogelijkheden & materialen laten zien via what’s app video. Ze heeft het allemaal zeer goed kunnen uitleggen. Dankzij haar hebben we nu een goede offerte ontvangen."

Afspraak is zo gemaakt

Als eerste kies je een winkel. Daarna geef je aan op welke manier je wilt afspreken en kies je een tijdstip dat jou uitkomt. Vervolgens nemen wij contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Leveringen en geplande montages gaan gewoon door

Goed nieuws als je onlangs een veranda of tuinkamer hebt besteld of een montage hebt ingepland. Die levering of afspraak gaat gewoon door! Tijdens afspraken hiervoor staan jouw en onze gezondheid voorop. We vragen je daarom om de bekende veiligheidsvoorschriften in acht te nemen en minimaal anderhalve meter afstand te houden.