• Altijd op maat gemaakt

  • Kwaliteit tot in ieder detail

  • Levering vanaf 3 weken

  • Altijd een showroom in de buurt

Verasol® afdak

Afdakken

Verasol® afdak

Met een afdak van Verasol® geniet u langer van het buitenleven! Bij een Verasol® Inspiration Point bij u in de buurt vindt u een ruim assortiment aluminium afdakken. Tevens heeft u de keuze uit verschillende opties waarmee u uw afdak naar uw wens kunt aankleden. Een afdak van Verasol® zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen waardoor zij een lange levensduur hebben zonder al te veel onderhoud.

Afdakken

Verasol hanteert drie verschillende type afdak met elk hun eigen specifieke kenmerken:

  • Greenline afdak: dit type afdak wordt op een milieubewuste en efficiënte wijze geproduceerd. De Greenline is tevens eenvoudig te monteren en u heeft keuze uit een polycarbonaat of een glasdak. De Greenline is verkrijgbaar vanaf € 798,-.
  • Profiline afdak: dit type afdak biedt u vele keuzemogelijkheden in de opbouw van het afdak. De Profiline is verrassend veelzijdig en verkrijgbaar vanaf € 1.322,-.
  • Highline afdak: dit type afdak bestaat uit een stevige constructie door het gebruik van XS-profielen en hoogwaardige materialen. De Highline biedt u vele keuzemogelijkheden om de overkapping geheel naar uw wensen in te richten. De Highline is verkrijgbaar vanaf € 2.738,-.

Bijna 20 jaar een hoogwaardig afdak

Een afdak van Verasol® is al bijna 20 jaar toonaangevend op het gebied van hoogwaardige aluminium verandasystemen. Met de Greenline, Profiline en Highline bieden wij altijd een passende manier om uw terras te overkappen, geheel naar eigen wens. Een afdak van Verasol® wordt in de eigen fabriek in Duitsland vervaardigd en beschikt dus over de bekende Duitse degelijkheid en kwaliteit!

Beste Deal Garantie

Op elk afdak van Verasol® krijgt u Beste Deal Garantie, dat betekent onder andere 5 of 10 jaar garantie, het inmeten van uw project is vanzelfsprekend en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Contact

Wilt u meer weten over een afdak van Verasol® of een offerte op maat? Vul direct het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail! Of kijk bij onze Showroom Finder waar het dichtstbijzijnde Verasol® Inspiration Point is gevestigd.

Bewaren

Bewaren


 

 

Ook jouw thuis verdient een echte Verasol

Met de luxe en kwalitatieve veranda’s en tuinkamers van Verasol geniet je elk seizoen van het buitenleven. Vraag hieronder jouw vrijblijvende offerte op maat aan.